23948sdkhjf

Nassau Door vender røde tal til sorte

Portproducenten har rettet fokus mod kerneforretningen, og det gav bonus i 2015/2016.
Nassau Door med hovedsæde i Ringe kan se tilbage på et tilfredsstillende år. Koncernen med speciale i industrielle porte og relaterede produkter kom ud af regnskabsåret med et resultat af den primære drift på 14,3 mio. kr. mod et underskud på 11,7 mio. kr. året forinden. Den positive udvikling kommer på trods af en marginal tilbagegang i nettoomsætningen til 428,1 mio. kr.

- Det er bestemt et både glædeligt og tilfredsstillende resultat for Nassau Door A/S. Vi kan se tilbage på et år, hvor alle vores selskaber i koncernen har givet overskud, med undtagelse af Norge, hvor en mindre tabsgivende afdeling er nedlagt i regnskabsåret, siger administrerende direktør Jens Flesner.

Fokus på kerneforretningen
Han peger på, at den udvikling er skabt på baggrund af et markant øget fokus på kerneforretningen, industrielle porte til det professionelle marked samt skræddersyede garageporte til privatmarkedet.

- Den positive udvikling er et resultat af vores evne til at fokusere på vores kerneforretning, som er fremstilling af industriporte. Ligeledes har vi været gode til at udvikle vores serviceforretning, hvor vi servicerer alle typer og mærker af porte. Produktiviteten er forbedret gennem effektivisering og tilpasning af vores organisation, fortsætter Jens Flesner.

For det kommende regnskabsår forventer Nassau Door en omsætning på niveau med 2015/2016 og et endnu bedre resultat af den primære drift.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062