23948sdkhjf

VF Stålindustri undersøger udvidelsesmuligheder

Holstebro-virksomheden VF Stålindustri ønsker at dække et større geografisk område og leder derfor efter mulige opkøbsemner eller samarbejdspartnere.
Selv om VF Stålindustri efterhånden har en del år på bagen, er virksomheden meget lokalt forankret i området omkring Holstebro og opland. Det vil direktør Claus Vilsgaard lave om på. Han er derfor på jagt efter udvidelsesmuligheder, herunder en samarbejdspartner.

- Det kunne være i nærheden af hvilken som helst storby – Aalborg, Esbjerg, Århus, Odense eller trekantsområdet – eller eventuelt bare i nærheden af større industriområder. Det afgørende er, at vi finder en egnet samarbejdspartner, som også kan se en ide i at arbejde sammen med os, forklarer Claus Vilsgaard.

- En sådan samarbejdspartner kan være en mindre smede- eller montagevirksomhed med industrielle kunder, men det kan også være en enkeltmandsvirksomhed, som kører rundt i en servicebil. Det kunne være én, som gerne vil udvikle sin forretning, men det kan også være en, der står overfor at afvikle sin virksomhed eller ønsker et generationsskifte, fortsætter han.

Claus Vilsgaard forklarer, at VF Stålindustri satser på at være tæt på sine kunder, både samarbejdsmæssigt og geografisk, og netop derfor er fysisk tilstedeværelse andre steder i landet et vigtigt led i virksomhedens vækstambitioner.

- Vi kan ikke yde og praktisere den service, vi gerne vil, og som vores kunder efterspørger, når afstanden ud til en kunde er over 30 km. Samtidig er der heller ingen, der har lyst til at betale for den tid, vi bruger på landevejen, siger Claus Vilsgaard.

Holstebro-virksomheden har traditionelt afsat en del produkter til fødevare- og tobaksindustrien, men Claus Vilsgaard understreger, at alle typer produktionsvirksomheder kan være relevante.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078