23948sdkhjf

Ét koncept giver utallige muligheder inden for niveausensorer

Bürkert har udviklet et nyt program indenfor niveausensorer og niveausystemer, der gør det muligt at få udstyr til den komplette reguleringsløsning fra én og samme leverandør.
Det innovative program, der kan ses på Automatik 2008, indeholder en enkelt interface, der kan bruges til flere forskellige sensortyper, såsom ultralyd, guided microwave og vibrationsgaffel. Det nye program er pålideligt og sikkert i drift, og kan anvendes til tørløbssikring, lækagesikring, overløbssikring samt niveaukontrol.

Bürkert kan med sit samlede program af sensorer, on/off ventiler og regulatorer levere komplette løsninger til opgaver med vanskelige applikationer.

HiSENS (type 8110, 8111 og 8112)
Det nye program er baseret på piezoelektrisk teknologi. Hertil bruges en gaffel-formet sensor, der indeholder to piezoelektriske krystaller, hvoraf den ene fungerer som ultralydstransmitter, og den anden som modtager. Hvis luftmellemrummet mellem gaflens endepunkter fyldes med væske, passerer den soniske bølge fra det ene krystal (gaffelendepunkt) til det andet. Sensorerne sørger for nøjagtig og sikker niveauovervågning og kan leveres med gevind eller sanitær tilslutning.

EchoSENS (type 8176, 8177 og 8178)
EchoSENS er berøringsfrie, kontinuerlige ultralydstransmittere. Sensorerne har avanceret digital signal-overførsel og kan måle i applikationer med faste stoffer (flyveaske, korn, plasticgranulat, pulver) samt i let skum. Sensorerne kan leveres med ATEX og FM-godkendelser, der gør det muligt at anvende niveausensorerne i eksplosionsfarlige områder, og der er endvidere mulighed for at få sensorerne med sanitære tilslutninger.

PulSENS (type 8185 og 8186)
Disse typer anvendes til niveaumåling med måleprincippet guided microwave (TDR-time Domain Reflexion). Sensorerne er mekanisk robuste og ufølsomme overfor belægninger og eksterne vibrationer og kan fås med sanitære tilslutninger.

RaySENS (type 8136, 8137 og 8138)
RaySENS er en radar med transmitter til kontinuerlig niveaumåling. Denne produktserie er en logisk udvidelse af ultralyds-sensorerne til brug i applikationer, hvor der er behov for berøringsfri niveaumåling, og hvor ultralydsmåling ikke kan avendes. Radar niveausensorerne kan designes til din specifikke opgave med niveaumåling, og der kan tages højde for det materiale, der skal foretages måling/overvågning af samt for tank/beholder konfiguration. Bürkerts radar niveau-sensorer er ideelle i applikationer, hvor der kan forekomme støv, gasser og skum. RaySENS produktserien er netop frigivet og er klar til lancering.

Kilde: Bürkert-Contromatic A/S - http://www.burkert.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093