23948sdkhjf

CPM Manufacturing solgt

Den konkursramte plade-virksomhed er blevet overtaget af nordjyske Mekoprint.
Mekoprint har den 11. maj 2016 overtaget alle aktiviteter fra CPM Manufacturing i Hornslet 25 kilometer nord for Århus.

Overtagelsen omfatter kunderelationer, driftsmidler, 40 medarbejdere, ordrebeholdning og varelager, og den kommer i forlængelse af, at CPM Manufacturing den 4. maj blev taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Randers.

Med købet udvider Mekoprint-koncernen i metalforretningen Mekoprint Mechanics sin eksisterende aktivitet med fremstilling af kundespecifikke serie- og projektleverancer inden for metalbearbejdning til kunder, der stiller særlige krav.

- Kunderne og processerne fra CPM Manufacturing A/S passer rigtig godt til vores Mekoprint Mechanics division med høje krav til alt fra laserskæring og stans til svejsning og overfladebehandling af færdige løsninger, udtaler Anders Kold, CEO for Mekoprint.

Tilsvarende udtaler Klaus Kæstel som tidligere administrerende direktør i CPM Manufacturing, fremover business unit director i Mekoprint Mechanics, Hornslet:

- Med sammenlægningen skaber vi i divisionen Mekoprint Mechanics en fremtidssikker og stærk udviklings- og produktionspartner, som sikrer kunderne omkostningseffektive kvalitetsløsninger af serieleverancer og projektopgaver leveret til tiden.

Mekoprint Mechanics salg, kundesupport og produktion vil fremover ske fra både Aalborg Øst og Hornslet i Danmark samt Stettin i det nordvestlige Polen.

Mekoprint får fremover en samlet årlig omsætning på godt 400 mio. kr. og vil beskæftige cirka 500 medarbejdere på syv fabrikker i Støvring, Aalborg og Hornslet i Danmark samt Stettin og Warszawa i Polen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078