23948sdkhjf

Lave kinesiske omkostninger og dansk know-how

B2B Link China A/S tilbyder danske og europæiske virksomheder hjælp til etablering af egen produktion i Kina samt hjælp til outsourcing. Dette foregår under trygge forhold i en dansk ejet og dansk/kinesisk ledet industripark i Xuancheng i Anhui provinsen, ca. 300 km vest for Shanghai.
Udflytning af produktion til Kina
Denne mulighed har flere virksomheder allerede benyttet sig af, herunder Borring Plast A/S, Tommerup, der producerer tekniske artikler i plast. En stor kunde gjorde det nødvendigt for Borring Plast at udvide produktionen, hvilket blev anledningen til at undersøge mulighederne for produktion i Kina. Dette foregik via kontakt til B2B Link Chinas kontor i Odense. Herigennem fik Borring Plast drøftet virksomhedens aktuelle behov, og på baggrund af Feasibility Study, udarbejdet af B2B Link China, valgte Borring Plast at etablere egen produktion i B2B Link Chinas industripark i Kina.

Ejer af Borring Plast A/S, fabrikant Anders Borring, siger om udflytningen til Kina:

- Økonomien har naturligvis været udslagsgivende for beslutningen. Men uden den kompetence og sikkerhed, som B2B Link Chinas danskledede industripark tilbyder, havde det været vanskeligt i praksis at gennemføre beslutningen.

Egen produktion – i dansk industripark
Claus Tolstrup Nielsen, der varetager kontakten til B2B Link Chinas danske og europæiske kunder fra kontoret i Odense, fortæller, at B2B Link China udover konsulentassistancen i den indledende fase med blandt andet kundebesøg, rapportudarbejdelse, selskabs-registrering i Kina og diverse planlægning tilbyder kunden hjælp i hele processen. Det vil sige fra udarbejdelse af beslutningsgrundlag til udlejning af produktionslokaler og daglig, praktisk assistance. Han henviser i øvrigt til den dansk/kinesiske ledelse i B2B Link Chinas industripark, der har mange års erfaring med start af produktionsvirksomheder i Kina.

Outsourcing – lavere pris og optimering af forsyningskæden
Dansk management og kinesisk lokalkendskab gør B2B Link China i stand til at finde og udvikle de helt rette kinesiske samarbejdspartnere til glæde for kunderne. B2B Link China råder således over egen sourcing organisation med kontorer i Shanghai, Wuxi og Xuancheng. Her beskæftiges project- og sourcing managers, quality control managers og inspectors samt CAD/CAM engineers. Dette sikrer en høj kvalitet og leveringssikkerhed. Kunderne tilbydes en 100 % kvalitetskontrol i B2B Link Chinas egen fabrik af egne medarbejdere, ligesom tillægsydelser som delmontage, emballering, mærkning, pakning og forsendelse tilbydes.

Beliggenhed
Industriparken er beliggende i et forholdsvis nyetableret industriområde i Xuancheng med en god infrastruktur. Varerne transporteres med lastbil ad motorvej enten direkte til Shanghai eller via Wuhu, hvorfra varerne sejles ad Yangtze til Shanghai og derfra videre til Europa. Beliggenheden her medfører et noget lavere omkostningsniveau i forhold til de dyre, kystnære områder.

Interesseret i lave kinesiske omkostninger kombineret med dansk know-how?
B2B Link China A/S står gerne til rådighed for en uforpligtende snak om mulighederne i Kina. Claus Tolstrup Nielsen kan kontaktes på tlf. 65 97 30 20 eller 29 28 14 36 for nærmere oplysninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078