23948sdkhjf

Ventet fald i omsætningen hos Lindø Industripark

På trods af en højere udlejningsprocent fald omsætningen i industriparken i 2015.
Til trods for at Lindø Industripark i 2015 øgede udlejningsprocenten med 10 procent til 88 procent, faldt omsætningen alligevel med 18 mio. kr. til 102 mio. kr.

Samtidig faldt overskuddet med 8 mio. kr. til 13. mio. kr. Det oplyser Lindø Industripark i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen og ledelsen ser årets resultat som tilfredsstillende og forventeligt, idet satsningen på maritime og offshore-markeder er overvejende projektorienterede og opererer med lange indfasningsforløb.

Bestyrelsen og ledelsen hæfter sig særligt ved den fortsatte og mere end fordoblede investeringssatsning, som dels ligger i udgifter til udvidelse af industriparkens produktionsareal, der har vist sig nødvendig under større projektafviklinger, og dels i udgifter til forbedringer af udlejede bygninger.

- Vi begynder at se og forstå det mønster, som det blå marked, og dermed virksomhederne på Lindø, arbejder efter, og de vilkår vi som leverandør og samarbejdspartner skal kunne imødekomme, udtaler administrerende direktør Carsten Aa, og fortsætter:

- Vi har valgt at målrette Lindø Industripark mod blå brancher med særlige plads- og logistikkrav, og resultatet af denne specialisering er et skift mellem projektafviklingsår med højt pres på alle faciliteter og ydelser og deraf følgende høj omsætning, og projektsopstartsår med lavere omsætning i de indledende projektmåneder som eksempelvis 2015.

Lindø Industripark havde ved udgangen af 2015 23 medarbejdere. I 2015 var der i gennemsnit cirka 2.000 personer beskæftiget i Lindø industripark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079