23948sdkhjf

LM Stålindustri A/S overtager Lildal

Med virkning fra d 1. juli har LM Stålindustri A/S overtaget alle aktiviteterne og produktionsrettighederne fra Lildal A/S. Ingeniør- og konstruktionsafdelingen hos LM bliver hermed udvidet, så den fremover også vil kunne tilbyde totale løsninger for kød- og benmelsindustrien under navnet Lildal.
Lildal A/S har opbygget ekspertise gennem mere end 75 år og er blevet kendt som stabil leverandør af færdige løsninger til kød- og benmelsindustrien i ind- og udland. Virksomheden har gennem tiden leveret anlæg til over 500 fabrikker over hele verden.

Produkter og ydelser fra de to firmaer kompletterer i høj grad hinanden, hvorfor der er tale om et naturligt og perfekt match. Kompletterende ressourcer i ingeniør- og dokumentationsafdelingerne vil blive udnyttet til at styrke Lildal fremover. Lildals aktiviteter vil blive flyttet til LM stålindustri A/S på Lucernevej 65–67 i Randers. Væsentlige forretningsfunktioner vil fortsat være kendt under begge navne.

- Jeg overtog LM Stålindustri i 1997, og jeg startede min karriere hos Lildal. Så det er lidt af en drøm for mig, der nu går i opfyldelse. Grundlæggende betyder styrkelsen af både LM Stålindustri og Lildal jo, at vi i højere grad vil kunne tilbyde totale løsninger fremover, hvilket generelt vil være en stor fordel for markedet, siger Peter Bacher, ejer og direktør hos LM stålindustri A/S.

Thomas Buhl overtog ansvaret for produktionen i 2002 og blev partner og medejer i 2006.

- Navnlig gennem de senere år har det været rigtig spændene at være på LM. Vi har kunnet udvide blandt andet med vores nye skærecenter, hvor vi kan finplasmaskære emner i dimensioner op til 60 mm, ligesom vi lige har indviet en ny hal til opsvejsning af store konstruktioner. LM Stålindustri og Lildal er klar til nye udfordringer. Og vi glæder os, siger Thomas Buhl.

LM Stålindustri A/S blev grundlagt i 1973, blandt andet med det formål at være hovedleverandør af maskinudstyr til Lildal A/S, og har i disse årtier opbygget et stort produktions know how inden for denne branche. I dag er LM Stålindustri A/S en etableret leverandør af forarbejdede stålkonstruktioner, trykbeholdere og færdige anlæg. LM Stålindustri A/S udfører herudover konstruktionsopgaver samt diverse montage- og reparationsarbejder.

Kilde: LM Stålindustri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093