23948sdkhjf

Boat-in-a-Box satser på nyt marked

Livbådsproducenten Xervo har videreudviklet deres Boat-In-A-Box koncept til kommerciel skibsfart og har allerede landet de første ordrer.
Den danske livbådsproducent Xervo har de seneste år haft stor succes med deres Boat-In-A-Box livbåd, som har været målrettet offshore-projekter – specifikt jack-up rigge og især til det norske marked. Sidste år lancerede virksomheden en Solas-version af livbåden til rigsystemer, og den variant er nu blevet videreudviklet til anvendelse i den kommercielle skibsfart.

- Vi har oprindeligt udviklet livbådssystemet til ekstremt hårde omgivelser, hvor det skal kunne lade sig gøre at evakuere en komplet rig fra 80 meters højde i meget vanskelige vejrforhold. De erfaringer har vi brugt i udviklingen af det nye koncept, hvor vi har taget de bedste ting og vigtigste features og bygget dem ind i dette nye, kompakte system, siger Esben Juul Sørensen, CEO i Xervo.

De første ordrer i produktion
Xervo er i øjeblikket i fuld gang med at producere den første ordre på to systemer til A2Sea, der installerer havvindmøller.

- Vi har indtil nu fokuseret på livbådssystemer til rigge - specielt til den norske sektor, hvor både reglement og vejrforhold er meget strenge. Det er vi lykkedes godt med, og det viser, at vi kan levere en vare, der fungerer under selv de mest ekstreme påvirkninger. Den erfaring og et innovativt syn på udvikling af pålideligt sikkerhedsudstyr har gjort os i stand til at penetrere et for os helt nyt marked på rekordtid, siger Esben Juul Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328