23948sdkhjf

Danske redningsbåde til Noble Drilling

Den danske livbådsproducent Xervo kan for anden gang på få uger offentliggøre en ordre på livbåde til en af verdens største offshorevirksomheder.
Den danske livbådsproducent Xervo stormer frem med sit Boat-In-A-Box-system til livbåde og rescue boats og for anden gang på få uger annoncerer virksomheden en stor ordre til den kommende jack-up rig CAT-J Mariner. Jurong Shipyard, der skal bygge riggen, har sammen med Noble Drilling valgt at udstyre den med fire Boat-In-A-Box livbåde og en Boat-In-A-Box rescue boat.

- Vi er stolte over den tillid, som Jurong Shipyard og Noble Drilling har vist os med denne ordre. Det har været vigtigt for os ikke kun at levere et færdigt kvalitetsprodukt ud fra en stribe specifikationer i tæt samarbejde med rigdesigneren Gusto i Holland, men også at vi har kunnet stille vores viden og knowhow til rådighed i processen, så løsningen blev designet rigtigt fra starten, siger Esben Juul Sørensen, CEO i Xervo.

Sikkerhed er kommet på dagsordenen
CAT-J Mariner er med Boat-In-A-Box den første rig, der er planlagt til at operere uden for den norske sektor, som bliver bygget til at overholde NORSOK R-002 standarden, og det betegner Esben Juul Sørensen som lidt af et gennembrud for sikkerheden til søs.

- Vi har den grundlæggende holdning, at medarbejderne fortjener det bedst mulige udstyr, men vi ved også godt, at parametre som økonomi og leverancesikkerhed har en stor betydning. Derfor ser vi med stor tilfredshed på, at kunderne ud fra disse parametre netop vælger vores produkter, så sikkerheden bliver prioriteret højere på dagsordenen, siger Esben Juul Sørensen.

Ordren betyder ifølge Esben Juul Sørensen, at Xervo cementerer sin position på markedet for livbåde i high-end klassen.

- Vi har faktisk vundet samtlige ordrer til nye jack-up rigge, der bliver bygget efter NORSOK-standarderne. Rækken af projekter giver os en økonomisk ballast og gør os i stand til at videreudvikle produkterne, så vi både kan forsætte med at have et konkurrencedygtigt produkt og leve op til de kommende regler fra Petroleumstilsynet i Norge til gavn for nuværende og fremtidige kunder, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14