23948sdkhjf

BBM Production har vokseværk

Nyt domicil og en snarlig tilbygning skal sikre, at der også i fremtiden er plads til udvidelser hos den midtjyske virksomhed.
Faktisk er der tale om endnu flere ændringer, for ved samme lejlighed har virksomheden valgt at skifte navn fra det gamle BBM Maskinfabrik til BBM Production. Samtidig er man flyttet til nyt domicil på Skovdalsvej i Odder.

Her har man langt mere plads at brede sig på. I alt er der nu 900 kvadratmeter produktionsareal samt kontor og mødefaciliteter, men det tal bliver snart øget med 50 %, for BBM Production er allerede i gang med en tilbygning. Dermed bliver der god plads til de maskininvesteringer, som virksomheden har planlagt.

- Den første nye maskine er allerede på plads. Det nye Mazak VTC 300 C-II vertikale bearbejdsningscenter med en spindel hastighed på op til 12.000 omdrejninger pr. minut giver endnu bedre muligheder for effektiv produktion. Automatisk skift mellem magasinets 48 forskellige værktøjer sker på kun 4,7 sekunder, hvilket er med til at sikre en fleksibel og optimeret produktion. Samtidig giver planet på 2000x760 mm mulighed for også at bearbejde større emner, siger direktør Frank Bunde.

Det nye bearbejdningscenter betyder, at BBM Production nu kan bearbejde mere komplicerede emner hurtigere og mere effektivt. Den fleksible maskine betyder også, at selv helt små serier kan fremstilles til konkurrencedygtige priser.

Kilde: BBM Production

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14