23948sdkhjf

Nu skal der bygges andet end skibe på Lindø

Som en del af den plan der skal vende det økonomiske underskud vil Lindøværftet nu forsøge at satse på nye produktområder.
Det fynske værft er ellers kendt for sine store containerskibe, men værftets ledelse kan konstatere, at konkurrencen om disse ordrer nu er så stor, at der skal andre boller på suppen. Derfor vil Lindø nu forsøge at udvide kompetencerne, så der i fremtiden vil blive bygget andet end skibe i de fynske dokke. Det skriver Ritzau ifølge Politiken.

- Vi ændrer byggeprogram, men på en måde, så vi stadigvæk overholder vores kontraktlige forpligtelser. Vi ved endnu ikke noget om, hvad det er, vi skal satse på. Det er et stykke arbejde, vi skal lave i nærmeste fremtid sammen med bestyrelsen for at finde ud af, hvor vi skal være henne, udtaler administrerende direktør for Lindøværftet, Finn Buus Nielsen, til Ritzau.

Han foreslår blandt andet, at der kan blive tale om bygning af mere specielle typer skibe eller udstyr til offshore-industrien. Han understreger dog, at det er en diskussion der først skal til at igangsættes, og at man endnu ikke har lagt sig fast på nogen bestemte produktprogrammer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156