23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny fræser fra Alesa

De nye Fræsere fra Alesa er specielle, fordi den cirkulære klinges opspændingsholder passer på alle standard fræsedorne.
Der er absolut ingen fremstående fikseringsskruer. Dette betyder, at de nye Alesa NUTEX værktøjer kan arbejde direkte i plan og bundhuller. Alesa NUTEX er et program af skivefræsere i HM og HSS fra ø25mm til 125 mm i bredder fra 0,2 mm til 5 mm. Fortanding laves efter opgave, leveringstid 4-5 dage.

Som et multi fortandet værktøj har klingen en lang standtid, der kan blive øget via en belægning. Høj tilspænding, som ikke kan opnås med en sideskærs fræser. Alesa NUTEX reducerer produktionstiden og øger spånvolumen. Alle kan leveres med belægning leveringstid ca. 5 dage. Alle er ”hul-slebet”, så midten ikke har kontakt med materialet.

HSS serien ALESA NUTEX PLUS:
NUTEX PLUS har en extra stor nedslebet frigang under skæret samt spånbryder slebet i hver eneste tand på skiven. Det betyder ekstra stor hastighed på feed-hastigheden, og på hvor hurtigt man kan lave snit i store dybder (alu såvel som rustfri). Alesa NUTEX PLUS er også effektiv til at kappe færdigemner direkte på skruestikken, med flot finish.

Kilde: JR Tool

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078