23948sdkhjf

Produktnyhed: JW Engineering A/S har patentanmeldt klipsemaskine

JW Engineering A/S i Ikast har patentanmeldt deres nyhed indenfor vinduesindustrien. En unik klipsemaskine for påsætning af klips på færdige vindues- og dørrammer
Ideen er frembragt at partner i JW Engineering Erik Ottesen, der gennem længere tid har arbejdet med at kombinere kendt og velafprøvet teknologi fra bilindustrien med den mangeårige erfaring i konstruktion af specialmaskiner for træindustrien.

Kombinationen frembringer et nyt og banebrydende koncept, hvor også mindre virksomheder nu har mulighed for at øge deres kapacitet og forbedre deres arbejdsmiljø og kvalitet.

- Patentet vedrører fremgangsmåden og ikke konstruktionen. Derved sikrer vi os mod kopiering af vores koncept, udtaler salgsansvarlig Kjeld Nielsen fra JW Engineering. Fremgangsmåden og den kombinerede teknologi er unik, og derfor omhandler patentet netop dette.

- Vi har brugt mange interne ressourcer og eksternt patentbureau for at få patentet anmeldt hos patent- og varemærkestyrelsen, men nu har vi sikret vores udviklingsarbejde og glæder os til at markedsføre produktet udtaler Kjeld Nielsen.

JW Engineering tilpasser klipsemaskinen til den enkelte kundes produkt, kapacitet og logistik.

Kilde: JW Engineering A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078