23948sdkhjf

Rocla køber VB Trucks

Den finske producent af elektrisk internt transportmateriel Rocla Oyj udvider deres engagement i Danmark med købet af VB Trucks A/S.
Baggrunden for denne handel skal ses som et led i Rocla’s strategi om at styrke deres produkter, service og forretninger på de lokale markeder. Som et resultat af denne handel bliver Rocla en af de største spillere på det danske gaffeltruck-marked.

Navnet på det nye selskab bliver Rocla Danmark A/S, og det nye selskab startede den 2/6-08. Rocla har siden 2000 haft eget datterselskab i Danmark, Rocla A/S. Beslutningen om en sammenlægning af VB Trucks A/S og Rocla A/S vil blive taget på et senere tidspunkt. Efter overtagelsen har Rocla over 130 ansatte i Danmark.

Juha Mikkonen, Vice President of Business Support for Rocla Group er blevet udnævnt til CEO i Rocla Danmark A/S.

- Med denne handel får vi en stærk position på markedet og mere kapacitet til at servicere kunderne. Kapaciteten i vores danske datterselskaber bliver mere end fordoblet som et resultat af denne handel, og vi bliver bedre i stand til at tilbyde komplette løsninger til vore kunder, forklarer mr. Mikkonen.

- Tiden var inde til at tage en beslutning omkring VB Trucks´ fremtid. Jeg er helt overbevist om, at Rocla giver den rigtige platform for yderligere vækst og fortsat videreudvikling af forretningen VB Trucks og de ansatte, forklarer Verner Bonde, som grundlagde firmaet for 24 år siden.

Kilde: Orcla Oyj

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078