23948sdkhjf

Steel Coating i nyt forretningsområde

Den østjyske overfladebehandler udvider kompetencerne med investeringen i et stort sandblæsningsanlæg. Tiltaget har allerede udmøntet sig i nye kunder.
Skanderborg-virksomheden har for anden gang på få måneder udvidet maskinparken. Efter indkøring af en ny højteknologisk malerkabine, har man nu installeret den nyeste løsning inden for sandblæsningsanlæg. Investeringen er en kompetenceudvidelse, der skal resultere i vækst, forklarer direktør Carsten Møller:

- Det er slut med at sende emner ud af huset. Vi kan nu selv styre processen med sandblæsning og fremover holde hele produktionsgangen internt. Anlægget kan tage op til 9 meter lange emner, hvilket er det samme som pulverkabinen, så tingene passer sammen, siger han og fortæller videre, at man ved at være ”in-house” totalleverandør, bliver mere konkurrencedygtig og kan sikre en endnu højere kvalitet på overfladebehandlingen:

- I forhold til kvalitets- og leveringssikkerhed er det en ekstra fordel. Dén kundeservice, vi gerne vil være kendt for, bliver igen optimeret. Blandt andet i forhold til rådgivning og kontrol af de forskellige korrosionsklasser.

Nye kunder
Det nye sandblæsningsanlæg er leveret af Clemco Danmark og indkøringsperioden veloverstået. Carsten Møller noterer med tilfredshed, at tiltaget allerede har bragt nye kunder med sig:

- Det er gået stærkt, men omvendt vidste vi på forhånd, at efterspørgslen var til stede. Det var derfor, vi tog beslutningen, understreger han, men erkender samtidig, at det er gået hurtigere end ventet med hensyn til ordreindgangen:

- Starten har været tilfredsstillende, og der bliver skruet yderligere op for salgsindsatsen til næste år. Vi skal udnytte det store potentiale, vi ser i markedet – og som vi har gearet hele produktionsapparatet til. Både når det gælder pulverlakering og sandblæsning.

Parat til udfordringer
Med et år der har budt på investering i en ny fuldautomatisk malerkabine, stort sandblæsningsanlæg og udvidelse af det 800 meter lange conveyorsystem, konstaterer Carsten Møller, at man er parat til udfordringerne i 2016:

- I 2015 har vi haft fokus på at optimere de interne processer og kompetencer. Der er investeret og udvidet. Næste år skal vi fokusere endnu skarpere på kundetilgang og vækst. Huset er bedre forberedt end nogensinde før, slutter en optimistisk direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078