23948sdkhjf

Johs. Møllers Maskinfabrik ruster sig til mere vækst

Underleverandøren forventer at øge antallet af medarbejdere med op mod 25 procent i den kommende tid.
Der er for alvor kommet gang i hjulene hos Johs. Møllers Maskinfabrik. Vojens-virksomheden satte for tre år siden en ny strategi i søen, der skulle sikre øget vækst, og det begynder nu for alvor at virke.

- Vi har fået frigivet noget kapacitet og har sat alle mulige, nye salgstiltag i gang og kontaktet nye kundeemner. Vi føler, at der er gang i markederne ude omkring, hvor der begynder at komme mere efterspørgsel, fortæller sales manager Heines Nielsen.

Det betyder behov for flere medarbejdere. Aktuelt søger Johs. Møllers Maskinfabrik nye svejsere, laseroperatører og CNC-operatører.

- Inden for kort tid skal vi have 10-12 mand, og det er en udvidelse på 20-25 procent af vores nuværende medarbejderstab. Det er på baggrund af ordrer, vi allerede har, og nogle vi har i pipelinen. Derfor tror vi også på yderligere udvidelser på et senere tidspunkt, siger Heines Nielsen:

- Vi kigger da hele tiden på nye forretningsområder og har for eksempel tænkt os at udnytte de ISO-certificeringer, vi har fået inden for byggeri og løft, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079