23948sdkhjf

Det rigtige blikfang

ES Stålindustri tager alle midler i brug for at lokke kunderne ind på virksomhedens stand på HI-messen.
Vildbjerg-virksomheden har allieret sig med et par yndige, unge damer, der har fået til opgave at stoppe de forbipasserende og lokke dem ind på virksomhedens stand. Og det ser ud til at virke – i hvert fald ender en lind strøm af messegæster med at få en snak om, hvad underleverandøren ellers har at tilbyde.

- Der har allerede været godt besøgt og en god gennemstrømning af folk, så det ser lovende ud. Der er blevet udvekslet nogle visitkort, og det er jo det, man måler på, og jeg må sige, at pigerne er effektive til at få kunderne ind på vores stand – det har givet nogle gode leads, fortæller Sune Appel, da Metal Supply lagde vejen forbi E.S. Stålindustris stand tirsdag ved middagstid.

Fast tradition
Den vestjyske underleverandør er fast inventar på HI-messen, og 2015-udgaven er ingen undtagelse.

- Vi er med for at vise ansigt i vores lokalområde og synliggøre vores kompetencer for eksisterende og nye kunder, forklarer Sune Appel, og uddyber:

- Og så bruger vi det også som en fast tradition, at mange af vores eksisterende kunder kommer ind og hilser på og får en snak om, hvordan det er gået, og hvad der skal ske fremadrettet.

Positiv stemning
Sune Appel havde også nået at snakke lidt med kollegaerne på nabostandende, og han kunne melde om en positiv stemning på såvel messen som i industrien generelt. Også hos E.S. Stålindustri er man nemlig positive for øjeblikket.

- Det kører generelt som forventet. Vi synes, der er positiv stemning hos vores kunder, og rent budgetmæssig ligger vi som forventet. Så vi er optimister, konstaterer han.

- Det er generelt hos alle kundegrupper, det går godt, men vi kunne dog godt tænke os en lidt længere ordrehorisont. Vi har hammertravlt måneden ud, men vi ved ikke, hvad vi skal lave i næste måned, slutter Sune Appel.

Artiklen er en del af temaet HI 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1