23948sdkhjf

Fyns Kran Udstyr napper forsvarsordre

Den fynske virksomhed skal levere trosser, wirer, tovværk, højstyrkereb samt tilhørende materiale til Kystredningstjenesten de næste to år.
Aftalen kan også benyttes af alle andre afdelinger i Forsvaret, som hører under forsvarschefens kommando.

Kystredningstjenestens 21 redningsstationer deltager årligt i 1.000-1.200 aktioner, hvoraf cirka 500 af dem er bugseringsopgaver. Næsten halvdelen af Kystredningstjenestens opgaver involverer fare for menneskeliv, og derfor er sikkerhed, høj kvalitet og hurtig leveringstid højt prioriteret hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Fyns Kran Udstyr glæder sig over samarbejdet og er stolte over at skulle påtage sig opgaven. Salgschef Anders Helbo udtaler:

- Vi er klar til at levere kvalitetsprodukter til Kystredningstjenesten, og vi er selvfølgelig glade for, at vi har kunnet leve op til de høje krav, som det danske forsvar stiller. Vores medarbejdere er klar til at løse de mangeartede opgaver, der vil komme de næste to år, og med vores kompetencer, knowhow og hurtige produktionstid er vi klar til at levere god service til Kystredningstjenesten og de mange afdelinger i Forsvaret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097