23948sdkhjf

Sihm Højtryk bygger nyt domicil

Første spadestik er allerede taget til ny bygning på 1.500 kvadratmeter - en tredobling af det nuværende domicil.
Første gang, der var snak om at bygge nyt var for cirka fem år siden, da Frank Sihm med sin daværende kompagnon i firmaet talte om at udvide forretningen. Meget er sket siden - både på godt og ondt - og det var først for cirka halvandet år siden, at Frank købte den grund, hvorpå byggeriet nu er gået i gang.

Sihm Højtryk blev grundlagt i 1991 af Franks far, Kurt Sihm, og virksomheden er støt og roligt vokset til at have 11 ansatte - og snart med plads til flere.

- Vi ligger lige på vippen til at få brug for ekstra folk, men vi afventer lige situationen og ser udviklingen i forbindelse med blandt andet de faldende oliepriser. Det giver os lige lidt luft til at kunne følge bedre med. For det er gået rigtig stærkt de seneste par år, siger Frank Sihm.

Sihm Højtryk leverer i dag alt indenfor traditionelle højtryksanlæg til avancerede og specialtilpassede industriløsninger især inden for offshore-, bygge- og procesindustrien. Sihm Højtryk løser opgaver for virksomheder som Vestas, Semco Maritime, Mærsk, Schlumberger, Valtor og så videre.

Det nye domicil for de 11 medarbejdere - administration, showroom, produktion og varelager - får adresse på Guldborgsundvej 3 i Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079