23948sdkhjf

Johs. Møller Maskinfabrik runder skarpt hjørne

Den sønderjyske underleverandør fejrer 75 år jubilæum.
Det hele startede tilbage i 1940, da Johannes Møller grundlagde Vojens-virksomheden. Fra begyndelsen beskæftigede virksomheden sig med tørveindustrien, men gennem årene formåede Johannes Møller at gribe de muligheder, der opstod. Derfor har fabrikken gennem tiderne blandt andet produceret gravemaskiner, grussorterere, vejtromler og skårlæggere.

Fremstillingen af de mange forskellige maskiner betød efterhånden en velassorteret maskinpark, og dermed kunne den sønderjyske virksomhed med fordel tilbyde sig selv som underleverandør. Dermed blev kimen lagt til virksomheden, som vi kender den i dag, hvor hele produktionen er underleverandørarbejde.

- Vi er i dag vokset til at have 9.000 kvadratmeter under tag og en yderst moderne og avanceret maskinpark. Vi er blandt andet leverandør til vindmølleindustrien og offshore, og derfor lever vi op til de strengeste krav, fortæller sales manager Heines Nielsen.

Nye forretningsområder
Virksomheden er gennem årene vokset på grund af den tætte tilknytning til vindmøllebranchen og var faktisk gået hen og blevet for afhængig af branchen. Det blev derfor besluttet for tre år siden sammen med ansættelsen af netop Heines Nielsen, at der skulle ses på andre og nye forretningsområder.

- Det ser ud til at lykkes efterhånden, men da det er en lang proces, har vi stadig ledig kapacitet og ser hele tiden på nye forretningsområder, forklarer Heines Nielsen.

Øget eksport og nye maskiner
Hvad de næste 75 år kommer til at bringe er selvfølgelig svært at spå om, men med en turnaround-proces, der snart er overstået, er Heines Nielsen klar til at kigge fremad igen.

- Vi leverer i dag direkte til Danmark og Norge og har en masse reeksport. Vi planlægger også at se på nye markeder inden for den nærmeste fremtid, siger Heines Nielsen.

- Derudover er vi begyndt at se på nye maskininvesteringer inden for tyndpladebearbejdning, så vi er en virksomhed i udvikling og forandring, slutter Heines Nielsen.

Virksomheden fejrer jubilæet med en reception den 29. september, hvor man har inviteret kunder og samarbejdspartnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109