23948sdkhjf

Rustfri stålkæmpe investerer i Norden

Damstahl jager markedsandele i Finland med nyetableret datterselskab.
Skanderborg-baserede Damstahl øger sin nordiske rækkevide med nyt datterselskab – Damstahl Oy – i finske Hämeenlinna. I første omgang beskæftiger enheden, der åbner 1. august, to mand. Men ifølge en pressemeddelelse forventer den rustfri stålgrossist snarligt at øge medarbejderantallet i Finland.

- Vi er stolte af, at Damstahl har en så solid ballast, at vi kan byde os til i et marked som det finske, der har været gennem en turbulent tid, men som absolut har et godt potentiale, siger Damstahls administrerende koncerndirektør, Mikael Sthaalros, der glæder sig over aktionærernes opbakning.

- Lige her og nu giver investeringen jo ikke afkast, men alligevel har vores ejerfamilie tillid til, at vi kan begå os på dette nye marked og gøre os fortjent til en ikke ubetydelig markedsandel.

Damstahl vurderer, at investeringen beløber sig til omtrent 1 million euro. Og som en del af satsningen har Damstahl sikret distributionsaftaler, der tilbyder dag-til-dag levering i en radius af 200 kilometer fra Hämeenlinna.

Afspejler markedet
Planen er, at lageret i Hämeenlinna gradvist bygges op omkring efterspørgslen på det finske marked. Hertil vil Damstahl Oy blive suppleret af koncernens hovedleverandører samt på ad hoc-basis fra Damstahl-gruppens centrallagre i Skanderborg og Düsseldorf.

Damstahls nordiske tilstedeværelse strækker sig i forvejen fra hovedkontoret i Skanderborg over både Malmö i Sverige og Strusshamn i Norge. Koncernen har også lokationer i Tyskland, Holland, Slovenien og Finland, og beskæftiger 270 medarbejdere.

Damstahl er en del af den familieejede Neumo-Ehrenberg Group med i alt 1.900 ansatte på verdensplan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127