23948sdkhjf

Få gang i eksporten til de nordiske lande

En ny eksportgruppe af underleverandører med fokus på de nordiske lande ser nu dagens lys.
Med støtte fra Eksportrådet har CFU (Center for underleverandører) fået mulighed for at oprette en eksportgruppe af SME-underleverandører, som er interesseret i at starte eller udbygge eksport til de nordiske lande. Deltagerne får mulighed for at deltage på den danske fællesstand under Elmia Subcontractor 2015.

- Vi vil tilstræbe, at arbejdet i gruppen bliver så målrettet og praktisk orienteret som muligt. Således vil første aktivitet være deltagelse som udstiller på den danske fællesstand under Elmia Subcontractor 2015, som er Nordeuropas største messe for underleverandører og afvikles i Jönköping, fortæller Knud Hareskov, partner i CFU.

Elmia Subcontractor er en af de vigtigste indgange til det nordiske marked, uanset om man er ny på eksportmarkedet eller ønsker at udvikle allerede eksisterende markedsandele. Udover besøgende fra de skandinaviske lande er der også en del besøgende fra resten af Europa og Baltikum.

- Det er en afgørende betingelse for mange nye eksportører, at man ikke skal involveres i organiseringen af selve standen, og det administrative arbejde omkring etableringen af gruppen og opbygningen af standen. Det er dog af endnu større betydning, at man som relativt ny på eksportmarkedet på fællesstanden får mulighed for hurtigt at indgå i et etableret netværk med mange virksomheder med langt større erfaring som eksportør og udstiller. Netop denne del af projektet er af uvurderlig værdi og er et af de områder, vi arbejder mest med, fortæller Knud Hareskov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078