23948sdkhjf

Pejse-producent køber op

Meteor A/S overtager og viderefører produktion og salg af Svendsen Pejse.
Meteor har siden 1981 specialiseret sig i produktion af pejseindsatse. Meteors ejer René Povlsen udtaler om overtagelsen af Svendsen Pejse:

- Ovnene matcher rigtigt godt Meteors eksisterende produktprogram og er af en sådan kvalitet, at det er med stor glæde og stolthed, at vi ser frem til at videreføre ovnene sammen med Meteors allerede eksisterende produkter.

Efter at være fyldt 70 år, og med mere end 41 år i branchen, har det været af største betydning for Freddy Svendsen at overdrage Svendsen Pejse til det rigtige firma.

- Det er de helt rigtige mennesker med den helt rigtige indstilling til produktkvalitet, behandling af forhandlersystemet og ikke mindst forbrugerne. Alle kan ved denne overdragelse af Svendsen Pejse, til Meteor A/S i Sunds, føle sig trygge og i de bedste hænder fremover. siger Freddy Svendsen.

Freddy Svendsen har i alle årene udviklet brændeovne med baggrund i miljørigtige forbrændingssystemer, der skal være enkle og lette at betjene, med et klassisk og langtidsholdbart design. Han vil også fremover være aktiv indenfor produktudvikling af brændeovne og stå på sidelinjen hos de nye ”forældre” til Svendsen Pejse.

- Meteor A/S er helt klart rustet til at videreføre mit livsværk, men skulle det være nødvendigt, er jeg klar til at hjælpe, siger Freddy Svendsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078