23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for ReTec Miljø

Thomas Jessen har sat sig i spidsen for Haderslev-virksomheden. Den hidtidige direktør, Kjeld Jensen, skal mere ud i marken.
1. juli var der skiftedag i toppen hos ReTec Miljø. Her tiltrådte Thomas Jessen nemlig som administrerende direktør i stedet for Kjeld Jensen.

Det betyder dog ikke, at Kjeld Jensen er på vej ud af virksomheden – tværtimod. Den nye direktør kommer nemlig til at overtage Kjeld Jensens administrative forpligtelser, mens den nu tidligere direktør bliver frigjort til mere strategisk arbejde.

- Han får mere frihed til at sælge og være tovholder på projekterne. Han er idemanden til meget af det, vi udvikler, og de anlæg vi sætter sammen. Derudover får han noget mere frihed til at tænke strategi og udvikling. Han kommer i større grad til at være ude i markedet, hvor kunderne er, siger Thomas Jessen.

- Min opgave bliver den administrative del og at samle trådene, så vi får gjort tingene til tiden, og så der bliver en rød tråd i det, vi laver, tilføjer han.

Baggrunden for direktørskiftet er, at ReTec Miljø de seneste år har oplevet god vækst, og ikke mindst eksportmarkederne er begyndt at interessere sig for virksomhedens maskiner og anlæg til blandt andet affaldsbehandling.

- Vi er begyndt at eksportere nogle af de maskiner, vi selv bygger, og det går egentlig så godt, at det kræver ekstra bevågenhed fra Kjeld. Derudover har vi i løbet af de sidste par år fået seks-otte nye mand ind primært i produktion og konstruktion - plus at vi har fået en eksportsælger ind, og det er ham, der er ude og åbne dørene i Europa, forklarer Thomas Jessen.

Den sydjyske virksomhed har nu 20 medarbejdere, og det er forventningen, at den øgede eksport kan være med til at skubbe yderligere til dette tal.

- Vi mærker større og større interesse og håber på sigt, at det kan udvikle sig. Indtil nu har vi primært solgt til nærområderne; Sverige og Tyskland, og vi har også solgt lidt til Baltikum og er i gang i Polen lige nu, slutter Thomas Jessen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063