23948sdkhjf

Delcam Danmark bliver eneforhandler af HSM-CAM

Den dansk-udviklede CAM-software Autodesk HSM, der er direkte integreret med CAD-systemerne SolidWorks og Autodesk Inventor, får nu en dansk forhandler.
CADCAM-virksomheden Delcam Danmark i Kolding er blevet eneforhandler af alle Autodesks CAM-produkter på det danske marked. Det gælder blandt andet CAM-systemerne HSMWorks Professional og Inventor HSM, der begge har danske rødder.

Delcam Danmark er det første Delcam-selskab i verden, der har opnået en forhandling af CAM-produkterne fra Autodesk, fortæller administrerende direktør Søren Friis:

- Vi glæder os over at kunne tilbyde service og support til de mange danske virksomheder, der anvender HSM-produkterne. For os er det spændende at kunne levere og supportere CAM-software, der er direkte integreret med markedets to mest udbredte 3D CAD-systemer SolidWorks og Autodesk Inventor. Softwaren udgør et godt supplement til vores egne produkter, siger han.

Autodesk overtog i 2012 det danske CAM-firma HSM Works, som står bag udviklingen af de to integrerede CAM-systemer. Sidste år overtog Autodesk også britiske Delcam, der i dag er et selvstændigt datterselskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063