23948sdkhjf

Generationsskifte i DAN-doors

DAN-doors a/s i Stilling, Skandinaviens førende producent af specialdøre- og porte, har gennemført generations-skifte.
Hovedaktionærerne Erling Uldall-Jessen (66 år) og H. C. Holm Hansen (61 år), der har ledet virksomheden i alle 25 år, har sammen med 3 B-aktionærer, som del af et planlagt generationsskifte, solgt aktierne i virksomheden til VLT Holding A/S ejet af Kenneth Agner og Tommy Christensen med 75% og en finansiel investor med 25%.

Generationsskiftet skete den 18. februar 2008, hvor Kenneth Agner og Tommy Christensen overtog den daglige ledelse i virksomheden, hvilket skete på et tidspunkt, hvor DAN-doors a/s netop har afsluttet et positivt driftsår med et forventet resultat på 4 mio. kr. før skat, en rekordstor koncernomsætning på ca. 100 mio. kr. samt en ordrebeholdning på 20 mio. kr. – den største i virksomhedens historie.

- Den realiserede vækst gennem de seneste år, er skabt gennem såvel øget salg i Danmark som på eksportmarkederne, hvor fremtidsudsigterne fortsat ser meget positive ud og dermed skaber grobund for fortsat optimisme, udtaler Erling Uldall-Jessen og H.C. Holm Hansen.

- Vi er derfor glade for at kunne give stafetten videre til Kenneth og Tommy således, at de kan fortsætte den positive udvikling i DAN-doors a/s.

- Vi er førende på hjemmemarkedet - og stærke på eksportmarkedet. Vores solide position på det danske marked skyldes produkter af høj kvalitet, og det har det udenlandske marked erkendt. Vi eksporterer i dag ca. 50 % af vores produktion til hele verden. Det er derfor muligt at finde DAN-doors døre og porte på slagterier og mejerier, i køle-/frysehuse, virksomheder inden for fiskeindustrien, supermarkeder m.v. i mere end 100 lande verden over, udtaler de.

Det 50 % ejede datterselskab i Kina, som beskæftiger sig med såvel salg som produktion, oplever ligeledes stor vækst, hvilket blandt andet har resulteret i en øgning af aktiviteterne med mere end 30 % i 2007.

For at sikre, at ”stafetten” bliver sendt videre på bedst mulig måde, er det aftalt, at H. C. Holm Hansen fortsætter i direktionen sammen med de nye ejere indtil slutningen af april måned og derefter som konsulent indtil den 1. september 2008, mens Erling Uldall-Jessen fra den 1. marts vil være tilknyttet som konsulent ad hoc.

Kenneth Agner og Tommy Christensen er henholdsvis 44 og 42 år, har begge en bred teknisk og kommerciel baggrund fra erhvervslivet og vil derfor være godt rustet til – sammen med alle de øvrige engagerede medarbejdere - at føre virksomheden videre ad det DAN-doors spor, som blev lagt tilbage i 1983.

- For os er købet af DAN-doors a/s muligheden for at realisere en fælles drøm om at få benene under eget bord i en særdeles spændende virksomhed, som er blandt de førende indenfor sit produktområde, udtaler Kenneth Agner og Tommy Christensen:

- Vi oplever et stort potentiale såvel markeds- som produktmæssigt, som vi glæder os til at arbejde med, udtaler de samtidigt med, at det understreges, at de har stor respekt for den platform, som de tidligere ejere sammen med medarbejderne har skabt gennem de seneste 25 år, og fra hvilken de ser frem til at fortsætte væksten.

Den 2. maj 2008 afholdes i fællesskab 25 års jubilæumsreception, hvor der bliver mulighed for at sige farvel til de gamle ejere og goddag til de nye.

Kilde: DAN-doors

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078