23948sdkhjf

Brændeovnsproducenter i modvind

I Danmark har der været så megen polemik om brug af brændeovne, at salget har været stærkt faldende for de danske producenter, der nu vil vende markedet ved at informere forbrugerne bedre.
Mens 2006 var et gigantisk jubelår for de danske producenter af brændeovne, har 2007 været langt mere moderat. Det melder flere af landets producenter ifølge Børsen.

- Generelt er der meget stille i øjeblikket. Vi har mærket modvind, og det skyldes flere ting. Især den negative omtale i medierne har ramt branchen. Som branche har vi ikke været dygtige nok til at stå sammen og informere brugerne om fordelene ved en brændeovn. Det har branchen mistet på, fortæller administrerende direktør hos Jydepejsen, Henrik Nielsen, til Børsen.

Både han og kollegaen Freddy Beck fra Varde Ovne melder til gengæld om stigende eksport, og begge producenter forventer, at hjemmemarkedet igen vender og stabiliserer sig. En af de store udfordringer i den forbindelse er dog at informere forbrugerne bedre om korrekt brug af ovnene, og det er ifølge de to producenter den helt store opgave for branchen lige nu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126