23948sdkhjf

Dansk Autoværn får ny direktør

Den 1. maj 2015 tiltræder Ulrik Toft Marcussen som ny administrerende direktør hos Silkeborg-virksomheden.
Ulrik Toft Marcussen kommer fra en stilling som senior project manager hos Total Wind, hvor han har været ansvarlig for 200 medarbejdere i ”Onshore Installation” over hele Europa. Han har tidligere været ansat i 15 år hos Dansk Autoværn og afløser Poul B. Kirkegaard, som afgik ved døden som følge af alvorlig sygdom i januar 2015.

Ulrik Toft Marcussen er uddannet EBA – Diploma in Engineering Business Administration – i 2011 og har arbejdet med ledelse i de sidste 15 år. Han udtaler:

- Det er en tung arv at skulle løfte efter Poul B. Kirkegaard, men jeg mener, at jeg har gode forudsætninger. Jeg kender markedet, forretningsstrukturen og produktprogrammet godt, og Dansk Autoværn har rigtig gode medarbejdere, som jeg glæder mig til at samarbejde med.

Samme linje som tidligere
Ulrik Toft Marcussen fortsætter:

- Jeg vil fortsætte den linje, der er lagt i Dansk Autoværn, og som man har haft succes med i de seneste år. Mit fokus er det kommercielle, hvor jeg dels vil pleje netværk og være med til at sikre de rigtige samarbejdspartnere og dels sikre, at vores projekter kører effektivt. Dansk Autoværn er markedsleder i Danmark, og det skal vi fortsætte med at være og være ydmyge i forhold til. Vi skal være nytænkende og understøtte markedet med nye produkter og løsninger i forhold til de ændrede regler, der løbende træder i kraft via det europæiske normsæt.

Dansk Autoværn vil fra 1. maj ledes af et ledelsesteam bestående af økonomidirektør Stefan Finseth Nielsen og administrerende direktør Ulrik Toft Marcussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11