23948sdkhjf

DI's InitiativPris 2007 går til Atlas Incinerators

Prisen blev torsdag overrakt af HKH Prins Joachim på DI's årlige konference for mindre- og mellemstore virksomheder. Atlas Incinerators A/S vinder prisen foran 16 andre nominerede vækstvirksomheder fra hele Danmark.
Atlas Incinerators A/S er nok en af de eneste virksomheder i verden, der har både den amerikanske og kinesiske militærflåde i sit kundekartotek. Virksomheden sidder i dag på 30-40 % af verdensmarkedet. Det vidner om, at Atlas Incinerators A/S med sine 22 ansatte, på en overbevisende måde har vist, at globaliseringens muligheder ikke er forbeholdt de store virksomheder.

Virksomheden producerer forbrændingsanlæg til afbrænding af affald på skibe, off-shore installationer og kraftværker.

- Atlas Incinerators A/S yder 24 timers service og support. Deres høje serviceniveau kombineret med et produkt, der konstant bliver udviklet i overensstemmelse med de miljømæssige krav gør, at de er verdenseliten indenfor deres branche. Virksomheden får prisen for deres proaktive måde at håndtere globaliseringens udfordringer på, som er et skoleeksempel for andre virksomheder, skriver DI i en pressemeddelelse.

Og virksomheden står ikke stille. Nu orienterer virksomheden sig mod Indien og Vietnam, der er de to hurtigst voksende markeder for skibsproduktion.

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094