23948sdkhjf

Brancheorganisation: Mærsk-platforme blandt verdens farligste

Ulykkesstatistikken på Mærk Oils platforme giver den danske koncern en lidet flatterende placering i top 3 blandt de olieselskaber, der har flest ulykker.
Ifølge Nyhedsbrevet 3F er det oliebranchens organisation The International Oil and Gas Producers, der har sammenlignet tallene fra de forskellige olieselskaber, og blandt 39 selskaber ender Mærsk Oil altså blandt de tre, der har haft flest ulykker i perioden 2003 til 2006. Hos Mærsk Oil mener man dog, at tallene er behæftet med usikkerhed.

- Det er vanskeligt at forholde sig konkret til andre selskabers rapportering af ulykkesfrekvens, da der synes at være forskellige måder at sortere og rapportere sikkerhedsrelaterede hændelser på, siger underdirektør i Mærsk Oil, Anders Würtzen, til Nyhedsbrevet 3F.

Han hæfter sig ved, at Mærsk Oil i de seneste år har haft stort fokus på sikkerhed på virksomhedens platforme, og at det rent faktisk er lykkedes at mindske antallet af ulykker fra fire per en million arbejdstimer til lige under to per en million arbejdstimer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094