23948sdkhjf

Ejerskifte hos pumpeproducent

Det finske selskab HyXo Oy har nu købt medejerne Henrik og Preben Mogensen ud af Skanderborg-virksomheden PX Pumper
PX Pumper har siden grundlæggelsen i 1979 været forhandler og siden 2004 også producent af PX Pumper til både det danske marked og eksportmarkedet. Firmaet var oprindeligt ejet af Preben Mogensen, og senere som aktieselskab delvist ejet af Henrik og Preben Mogensen samt det finske selskab HyXo Oy.

For nyligt har Henrik og Preben og Mogensen imidlertid solgt deres aktier til HyXo Oy, således at PX Pumper i dag er 100 % ejet af HyXo Oy. Tom Schultz fra HyXo Oy blev udnævnt til ny direktør tilbage i november 2007, men Henrik og Preben Mogensen står stadig til rådighed i overgangsfasen for både at overdrage igangværende sager og hjælpe den nye ledelse i gang.

- Det er HyXo Oy’s intention at videreføre PX Pumper som hidtil både med hensyn til produktion og personale, og at ejerskiftet udelukkende vil medføre forbedringer i forhold til kunder og leverandører, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

HyXo Oy har 65 ansatte og er markedsførende indenfor spildevandsbehandling i Finland. Firmaet har en årlig omsætning på 15 mio. euro. HyXo Oy ejer desuden 30 % af Silhorko-Eurowater A/S, som har hovedsæde i Skanderborg tæt på PX Pumper.

Kilde: PX Pumper - http://www.pxpumper.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094