23948sdkhjf

Kendisser giver et nap med hos Lindø og Grundfos

Blandt de unge hitter det ikke at gå i lære og få en erhvervsuddannelse. Derfor starter en landsdækkende kampagne i dag, hvor en række kendte personer tager en arbejdsdag ude på forskellige store danske industrivirksomheder.
I dag får en række arbejdere i industrien selskab af et par kendte ansigter, når fem kendte danske forsøger at gøre op med gamle fordomme mod arbejdet i industrien. De går i lære på fem forskellige industrivirksomheder spredt ud over hele Danmark, hvor de skal udføre et stykke arbejde som henholdsvis plastmager, smed, procesoperatør, industritekniker og skibstekniker.

Denne event kickstarter den nye kampagne fra Industriens Uddannelser og Integrationsministeriet ”Spil dine kort rigtigt – tag en uddannelse i industrien”, som løber frem til den 2. marts 2008.

De fem kendte ansigter er Birthe Rønn Hornbech, danser og skuespillerinde Therese Glahn, badmintonspiller Martin Lundgård, sanger og entertainer Mek Pek samt skuespiller og Vild med Dans stjerne Said Chayesteh. De skal gæste henholdsvis Coloplast, Lindøværftet, Grundfos, Saint-Gabain Isover og Haldor Topsøe.

Kilde: Ny i Danmark.dk – http://www.nyidanmark.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156