23948sdkhjf

Nyt domicil til Værktøjs Service Aalborg

Da de gamle lokaler på Gørtlervej tæt på Aalborgs centrum blev for små, besluttede indehaver af Værktøjs Service Aalborg, Rene Overvad, at rykke teltpælene op og flytte virksomheden til oplandsbyen Gistrup.
I Gistrup er der god plads at brede sig på for virksomhedens seks medarbejdere, og det er lidt af en uvant situation, hvis man skal tro Rene Overvad fra Værktøjs Service Aalborg.

- Det der med at flytte er ikke noget, man gør af lyst. Vi boede inde på Gørtlervej i ca. 25 år, og til sidst blev der for lidt plads. Der var simpelthen ikke flere udvidelsesmuligheder derinde, fortæller han, og fortsætter:

- Herude i Gistrup har vi 600 kvadratmeter til rådighed, og det er faktisk en fordobling i forhold til det areal, vi havde inde i Aalborg. Og det kan mærkes i det daglige. Før var det faktisk sådan, at vi kun kunne køre en palleløfter igennem produktionshallen ad én bestemt rute. Her har vi fået meget mere plads, og det er stadig nemt at komme til for både os selv og vores kunder.

Nye maskiner på vej
Hele flytningen blev overstået på en uge, og det var derfor minimalt, hvad kunderne mærkede til adresseændringen. Med alting på plads i de nye bygninger er der atter blevet overskud til at fokusere på fremtiden, og Rene Overvad indrømmer gerne, at den ekstra plads i de nye omgivelser skal udnyttes til udvidelser af maskinparken og produktionen.

- Det er klart, at der skal udvides på maskinsiden. I sådan en virksomhed, som den her, er lønningerne den klart største udgift, og derfor kan det betale sig at investere i stadig mere automatiserede maskiner. Og udvidelserne skal nok komme i takt med, at vi får nye kunder, beretter han.

- Vores produktion er meget præget af, at vi producerer alting i små serier, hvilket er ensbetydende med mange nye opstillinger på maskinerne. Det skulle også gerne blive lettere i de nye lokaler. Vi har mange manuelle maskiner, og der vil vi i fremtiden gerne have mere CNC ind. Lige nu har vi en CNC-værktøjsmaskine, der kan slibe alle profilværktøjer, ligesom vi også er leveringsdygtige i CNC-bearbejdede klinger, uddyber Rene Overvad.

Efter planen vil han stille og roligt udvide med nye produktgrupper og nye kompetencer i takt med, at kunderne efterspørger det, ligesom der også nu skal gøres en indsats for at kapre kunder, der skal have produceret værktøjer i større serier end de nuværende, hvor der ofte kun produceres få styk af hvert enkelt værktøj.

Læs mere om Værktøjs Service Aalborg på http://www.vs-sliberi.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156