23948sdkhjf

LM Stålindustri udvider for millioner

LM Stålindustri har i løbet af det sidste halve år investeret ca. 9 mio. kr. i bygninger og maskiner fordelt med ca. 3,5 mio. i bygninger og resten i maskiner.
Maskinparken har fået et ordentligt løft hos LM Stålindustri, og de mange millioner er blandt andet blevet investeret i en skæremaskine til 2,5 mio. kr., en kantbukker til 1 mio. kr. samt profilvalse og maskinsaks til 1 mio. kr.

Derudover har det været nødvendigt at udvide produktionsarealet med en hal på 400 kvadratmeter med en løftekapacitet på otte ton kun til rustfri produktion,

Blandt Danmarks største skæremoduler
Skæremaskinen er en Microstep CNC PLS 8001.30, finplasma/flammeskærer med et finplasma-arbejdsområde på 3-60 mm i sortstål, rustfri og aluminium. Maskinen skærer med en tolerance på ca. +/- 0,3 mm alt efter materiale og tykkelse. Yderligere er maskinen udstyret med et 3D skærehoved, hvilket vil sige, at det er muligt at få skærpet emner op til 45 grader på enten en eller flere sider.

Rørskæremodulet, der er blandt Danmarks største, arbejder med finplasma med et 3D roterbart skærehoved, hvilket muliggør skærpning af huller i en arbejdsgang, skæring af rør op til ø700x40 mm i længder op til 6000 mm.

Mindst mulig pladespild
Maskinen skærer almindelige plader op til 8000x3000x50 mm i både rustfri, ST37 og aluminium, ligesom der er mulighed for opmærkning af emner, fx bukkelinier. Skæreanlægget arbejder med et Nesting-program, der gør, at pladerne opskæres med mindst mulig pladespild

LM Stålindustri satser på at kunne belægge skæremaskinen med ca. 30 % til internt arbejde, og de resterende 70 % skal være kundespecifikke skæreordrer, og gerne en blanding af ren skæring og evt. efterfølgende bearbejdning, buk, vals, svejs mv.

I forbindelse med udvidelserne har LM Stålindustri ansat seks nye medarbejdere.

Se LM Stålindustris profil på Metal Supply.

Kilde: LM Stålindustri - http://www.lmsteel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078