23948sdkhjf

Investeringerne stiger fortsat i jern- og metalindustrien

En ny opgørelse fra Danmarks Statistik viser, at jern- og metalindustrien er med i førerfeltet, når det gælder nyinvesteringer.
De danske metal- og maskinvirksomheder er stadig villige til at investere masser af penge i produktionen. I hvert fald ligger deres forventninger til næste års investeringer langt over gennemsnittet i den samlede industri.

- Investeringerne vurderes at stige næste år inden for samtlige brancher undtagen i kemisk industri og plastindustri og i føde-, drikke- og tobaksvareindustri. Den største stigning forventes i tekstil- og læderindustri med 46 pct. i 2008. Der forventes ligeledes pæne stigninger i sten-, ler- og glasindustri, jern- og metalindustri, møbelindustri og anden industri samt træ-, papir- og grafisk industri, skriver Danmarks Statistik om undersøgelsen, der er blevet gennemført i oktober.

De samlede investeringer i jern- og metalindustrien ventes at stige med 14 % i 2007/2008. Det er dog et fald i væksten fra 2006/2007, hvor væksten er opgjort til 23 %. Generelt set regner den samlede industri med en stigning på 4 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095