23948sdkhjf

Spansk milliardordre til Siemens

Siemens Power Generation har modtaget store ordrer på vindmøller og nøglekomponenter til solvarmeanlæg til Spanien. Spaniens største entreprenørvirksomhed, ACS, har bestilt 50 vindmøller med en ydeevne på hver 2,3 MW. Møllerne skal installeres i fire parker i Andalusien.
Siemens Wind Power skal levere 50 vindmøller af typen SWT-2.3-93 til de fire parker i det sydlige Spanien. Kontrakten med ACS omfatter leverance, transport og installation af alle 50 møller samt fem års service. Møllerne forventes leveret fra Brande i februar 2008.

ACS har også bestilt en industriel dampturbine til solvarmeanlægget Extresol I, som skal bygges i det sydlige Spanien, og derudover skal Siemens levere dampturbiner til to andre solvarmeanlæg i Spanien.

- Siemens er blevet en førende leverandør inden for innovativ vedvarende energi-teknologi. Vores vindkraftdivision er i kraftig vækst, og vi er den førende leverandør af dampturbiner til solvarmeanlæg. De nye ordrer fra Spanien bekræfter vores kompetence som leverandør af klimakompatible, driftssikre og omkostningseffektive energiløsninger til verdens fremtidige energibehov, siger Randy Zwirn, medlem af koncernledelsen i Siemens PG.

Spanien spiller en stadig større rolle som et af de vigtigste markeder for vedvarende energi. Med en vindkraftkapacitet på mere end 11.600 MW installeret i slutningen af 2006, er Spanien det tredjestørste vindkraftmarked i verden, kun overgået af Tyskland og USA. Med regeringens officielle mål på 20.000 MW forventes det, at den installerede vindenergikapacitet i Spanien vil vokse med mere end 2.000 MW i gennemsnit i de kommende år.

Se Siemens' profil på Metal Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093