23948sdkhjf

Alumeco A/S overtager Alucobond Danmark

Sandwichplader af aluminium har vist sig som et både fleksibelt, moderne og populært valg. Også i Danmark, hvor Alucobond har været leverandør og sparringspartner for arkitekter, entreprenører og bygherrer på brugen af Alucobond- og Alucoreplader. Den funktion styrkes yderligere, når Alucobond bliver en del af Alumeco.
Ikke bare selve produktet, sandwichpladerne fra ALCAN, bliver fremover en del af den nye konstellation. Også de personlige kompetencer flytter med over i nyt regi.

- Med Alucobond og Alucore får vi ikke bare udvidet vores eget sortiment med de populære sandwichplader. Vi får også med ansættelsen af Niels Rensborg tilført vores setup en meget stor erfaring på området og markedet. Niels har et enormt kendskab til produktet og dets muligheder. Det har en bred kreds af arkitekter, bygherrer, entreprenører, ingeniører osv. haft stor glæde af. Det får de også fremover, hvor Niels og kunderne samtidig kan få glæde af vores styrker på kvalitet, levering, logistik og servicering af kunderne, siger salgschef Jakob Jespersen, Alumeco A/S.

Se Alumecos profil på Metal Supply.

Kilde: Alumeco - http://www.alumeco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109