23948sdkhjf

Jule MECA messe

Onsdag og torsdag den 28. og 29. november afholdes der alle tiders julemesse hos MECA i Hobro. En traditionsrig messe, der har været afholdt hvert andet år siden 1976 hos byens førende auto- og industrigrossist på Lupinvej.
Traditionen tro inviteres autoværkstederne til messen i Hobro, hvor årets messe er døbt JULE MECA MESSE, fordi der rigtig skal ”jules” med uddeling af gaver, julenisser, juletilbud, juletræer, julehumør osv.

JULE MECA MESSEN er åben for alle professionelle værksteder og andre relaterede virksomheder de to messedage onsdag og torsdag den 28. og 29. november fra kl. 15.00 til kl. 21.00. Og messen er et besøg værd med 50 arbejdende stande, præmier, gaver for mere end 50.000 kr. og masser af nyheder og juletilbud. Samtidig kan alle komme og få en faglig snak med MECAs kvalitetsleverandører og professionelle salgsfolk omkring fremtidens mange udviklingsmuligheder.

Den traditionsrige messe samler normalt omkring 2.000 besøgende fra nær og fjern, og MECAs afdelinger inviterer også denne gang deres kunder til årets julemesse i Hobro. Kontakt den lokale MECA grossistafdeling for nærmere oplysninger omkring messen.

Kilde: MECA - http://www.mecamaskiner.dk

Læs mere om: MECA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093