23948sdkhjf

Justerbare slæder fra Ganter

Nyt i Brd. Klee’s sortiment af konstruktionselementer og betjeningsgreb er justerbare slæder fra tyske Ganter, model GN900, som kan opbygges i en fleksibel struktur.
Produktet kan anvendes i applikationer med præcis justering af lodde- og svejsehoveder, stopsystemer, til blækprintere og justering af målekameraer, til laserhoveder og sensorer.

Slæderne fås i bredderne 30, 50, 80 og 120 mm, hvor den ydre slæde har fire forskellige vandringer for hver slædestørrelse og -bredde. Kundespecifikke dimensioner kan naturligvis leveres.

De justerbare slæder kan kombineres til en bred vifte af aksekombinationer. Med specielle spændeelementer opnås hurtig og sikker montering.

Slæderne er lavet af ekstruderet, anodiseret aluminium med højt bæretal og gode friktionsværdier. Øvrige dele på de justerbare slæder er lavet i rustfast stål og plastik.

Designet på slæderne er udformet således, at de tillader en skalering med en finindstilling på 0,05 mm og med digital indstilling på 0,02 mm. Som tilbehør kan man få en drejeskive GN900.6 til manuel positionering. Det øger mulighederne for justering af slæder og andre enheder. Drejeskiven kan også anvendes med andre enheder end justerbare slæder.

Yderligere information fås på http://www.brd-klee.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406