23948sdkhjf

Ikke udsigt til afmatning hos ABB

Onsdag afleverede svenske ABB et bundsolidt regnskab for tredje kvartal. Både omsætning og overskud var bedre end forventet.
Resultatet før skat øgedes med 55 % til 1 mia. dollars. Det skal ses i forhold til en øgning i omsætningen med 26 % til 7,2 mia. dollars.

- En kombination af stærk markedstilvækst og disciplin i virksomheden har igen betalt sig. Vores markeds- og tekniklederskab, sammen med virksomhedsforbedringer, hjælper os med at få fuld nytte af en fortsat global tilvækst og en øget interesse for klimaforandringer og energieffektivitet, siger topchef Fred Kindle om kvartalsresultatet.

Der har været kraftig vækst at spore stort set over hele linjen hos ABB. Der er stadig stærk efterspørgsel efter virksomhedens løsninger til kraftoverføring, og selv om man venter en afmatning i det amerikanske byggeri, regner man ikke med, at det vil påvirke afsætningen væsentligt i fremtiden.

Også inden for automationsprodukter har der været pæn vækst, og man regner med, at der fortsat vil være høj afsætning i denne sektor. Bedst ser fremtidsudsigterne ud i Asien, mens Europa samt Nord- og Sydamerika ventes at blive mere afdæmpet.

Kilde: ABB - http://www.abb.se

Læs mere om: ABB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126