23948sdkhjf

LM Glasfiber tager første spadestik til amerikansk vingefabrik

LM Glasfiber fejrede fredag officielt igangsættelsen af byggeriet af sin nye vingefabrik i Little Rock, Arkansas. Fabrikken er LM Glasfibers tredje vingefabrik i Nordamerika og selskabets 11. fabrik globalt.
Fabrikken forventes at påbegynde driften i 1. kvartal 2008 og forventes at beskæftige over 1.000 medarbejdere inden for fem år. Fabrikken i Little Rock fordobler kapaciteten i forhold til de eksisterende fabrikker i Grand Forks, North Dakota og Gaspé, Quebec.

Byen Little Rock blev udvalgt til at huse den nye fabrik, fordi den har en ideel beliggenhed i forhold til at levere til nogle af de områder, som i dag oplever størst vækst inden for vindkraftudvikling i USA, fordi den med sin placering giver glimrende muligheder med hensyn til infrastruktur, og fordi den har en velkvalificeret arbejdsstyrke.

- USA har helt fra starten været en af pionererne inden for vindkraft og udgør i dag verdens største marked. Vores nye fabrik i Little Rock vil bidrage til at sikre LM Glasfibers kunder vingeleverancer på langt sigt og understøtte udviklingen af vindkraft i USA, sagde LM Glasfibers administrerende direktør Roland Sundén.

Med henblik på at efterkomme den store efterspørgsel, der har været fra kunderne, vil LM Glasfiber allerede inden for et par måneder påbegynde leverancer af de første vinger fra Little Rock fra en midlertidig fabrik.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094