23948sdkhjf

IWAKI Pumper åbner afdeling i Jylland

IWAKI Pumper A/S har længe haft et ønske om et ”lokalt” kontor i Jylland. Nu går ønsket i opfyldelse med et nyt kontor i Randers, som skal være udgangspunkt for Jyllandsaktiviteterne.
IWAKI Pumper A/S har nu fundet det ideelle sted som udgangspunkt for servicering af kunder i det jyske – nemlig Messingvej 54A i Randers. Kontoret ligger i en bygning med flere andre firmaer, som deler fælles arealer.

Kenneth Robert Pilheden er IWAKI’s mand på kontoret i Randers. Kenneth har erfaring fra såvel pumpebranchen som med automatisering og har igennem flere år kørt som teknisk sælger indenfor den industrielle sektor.

- Formålet med en Jyllandsafdeling er at kunne tilbyde kunderne endnu hurtigere assistance i forbindelse med vurdering af projekter, så vi i fællesskab kan finde frem til de mest optimale pumpeløsninger, udtaler Kenneth Robert Pilheden.

Der er allerede flere kunder, som har haft glæde af den nye afdeling. For en kunde i Århus-området betød det, at konsulenten kunne være fremme på under en time. Pumpespørgsmålet blev hurtig løst, og kunden kunne uden megen spildtid arbejde videre med projektet!

IWAKI Pumper A/S er specialister i kemipumper. Pumpeprogrammet indeholder magnetdrevne centrifugalpumper, doseringspumper, tandhjulspumper, bælgpumper og små pumper til indbygning. Firmaet har endvidere hovedkontor og lager i Hillerød i Nordsjælland.

Kilde: IWAKI Pumper - http://www.iwaki.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078