23948sdkhjf

Mærsk sortlister kritiske medarbejdere

Fagforeningerne er igen ude med riven efter A.P. Møller-Mærsk og beskylder datterselskabet Maersk Oil for at sortliste tre medarbejdere, der har kritiseret sikkerheden på en britisk platform.
Det er de to britiske fagforeninger The Offshore Industry Liaison Committe og Rail Maritiime and Transport Union, der retter beskyldningerne mod Maersk Oil, efter at de tre ansatte har kritiseret sikkerheden på den britiske platform Janice. Det skriver nyhedsportalen Maritime Danmark.

- De tre har hver for sig udtalt sig kritisk om sikkerheden og arbejdsforholdene ombord på Janice. Da de kom hjem efter deres 14-dages turnus på platformen, lå der så en besked om, at de var uønskede ombord, forklarer Jake Molloy, formand for The Offshore Industry Liaison Committe Jake Molloy til Maritime Danmark.

Den britiske platform har været ramt af flere uheld, siden Maersk Oil overtog den fra Kerr McGee Oil. Senest har et olie- og gasudslip lukket produktionen ned, og denne ventes efter planen genoptaget i næste uge. Hos A.P. Møller-Mærsk ønsker man ikke at udtale sig om sagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096