23948sdkhjf

FLSmidth scorer australsk ordre

FLSmidth Minerals har underskrevet en kontrakt på levering af to mobile anlæg til fjernelse af overjord til Fortescue Metals Groups (FMG) jernmalmmine i Pilbara regionen i den nordvestlige del af Australien.
FMG er et australsk firma der er noteret på den Australske Børs. Parterne har indgået aftale om ikke at offentliggøre kontraktsummen.

Udstyret vil blive leveret af FLSmidth Minerals' datterselskab FLSmidth RAHCO Inc. Efter FLSmidth Minerals' overtagelse af RAHCO i begyndelsen af 2007, er firmaet nu i stand til at håndtere større projekter end tidligere. Ordren fra Fortescue er således ca. tre gange RAHCOs totale omsætning i 2006.

De to mobile anlæg til fjernelse af overjord er automatiserede og kan fjerne overjord op til 16.000 tons pr. time. Installation af det første anlæg påbegyndes i juli 2008 med opstart ved udgangen af 2008. Det andet anlæg følger fire måneder senere.

Inklusiv denne ordre har FLSmidth Minerals i løbet af de sidste tre måneder opnået ordrer for mere end 200 mio. dollars på materialehåndteringsudstyr fra globale mineselskaber, herunder Sydafrikas Anglo Coal, chilenske Centenario Copper og brasilianske Companhia Vale do Rio Doce (CVRD).

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093