23948sdkhjf

Udflytning skaber flere arbejdspladser på dansk plastfabrik

Hos Micotron i Ragebøl ved Sønderborg regner man ikke med, at udflytningen af produktion til Malaysia vil betyde fyringer på den danske fabrik – tværtimod.
Mens mange virksomheders udflytning af produktion til lavtlønslande koster arbejdspladser i Danmark, ser situationen ud til at udvikle sig lige modsat hos plastfabrikken Micotron. En produktion af arbejdslamper er netop blevet flyttet til Malaysia, men samtidig regner virksomhedens ledelse med en stigning i omsætningen på 50 % over de næste tre år, og det kommer også til at smitte af på fabrikken i Ragebøl. Det skriver JyskeVestkysten.

- Vi har fra begyndelsen gjort det klart over for medarbejderne, at udflytningen ikke ville koste arbejdspladser her i Sønderborg, hvor tre medarbejdere har været beskæftiget med produktionen af arbejdslamperne. Vi fortalte også, at hvis vi ikke lagde den produktion til Malaysia, ville vi miste den, udtaler administrerende direktør John Klindt til JyskeVestkysten.

Micotron beskæftiger sig med sprøjtestøbte plastløsninger og har opbygget en omfattende erfaring inden for mange forskellige anvendelsesområder og sprøjtestøbeteknikker. Virksomhedens ekspertise ligger i store emner fra 4–11 kg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078