23948sdkhjf

Siemens åbner vingefabrik i USA

Mandag åbnede Siemens sin første fabrik til vindmøller i USA. Den nye vingefabrik i Fort Madison, Iowa vil kunne levere 600 vinger om året til vindmøllerparker i USA, og den samlede investering har været på 20 mio. euro.
Siden overtagelsen af Bonus Energy i 2004 har Siemens satset hårdt på vækst i USA. I 2006 indtog koncernen en andenplads på det amerikanske marked med installationer på samlet 573 MW – et tal som man forventer at øge i år.

Netop derfor har man bygget den nye fabrik i Iowa. Her skal man hovedsageligt producere vinger til virksomhedens 2,3 MW-møller. Indtil videre er der 220 ansatte på fabrikken, der allerede har leveret den første vinge til en mølle i Texas.

- Ved at åbne en ny fabrik i Iowa vil vi være i stand til at øge vores evne til konkurrencedygtigt at servicere det vigtige nordamerikanske marked. Vi er specielt glade over at kunne bygge vores første amerikanske fabrik i Iowa. Iowa er en af de mest positive stater overfor vindenergi, sagde Andreas Naun, chef for Siemens Wind Power, ved åbningen af den nye fabrik.

Kilde: Siemens Power Generation - http://www.powergeneration.siemens.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094