23948sdkhjf

Ny administrerende direktør til Develco Products A/S

Karsten Ries er netop tiltrådt som ny administrerende direktør for Develco Products. Karsten Ries får det overordnede ansvar. Henning Mærkedahl fortsætter i ledelsen som teknisk direktør med øget fokus på at sikre den teknologiske udvikling.
Karsten Ries, 47, er uddannet Civilingeniør samt HD i finansiering og har en baggrund fra flere ledende stillinger, bl.a. administrerende direktør i Mekoprint A/S samt grundlægger og medejer af PowerLynx A/S, i dag Danfoss Solar Inverters.

"Med en stærk baggrund inden for strategisk ledelse og forretningsudvikling vil Karsten Ries styrke Develco Products fremadrettet og være med til at sikre den fortsatte positive udvikling af virksomheden og realisering af det kundepotentiale, der ligger i allerede indgåede kontrakter", lyder det fra virksomheden.

Karsten Ries glæder sig til udfordringen.

"Develco Products er en spændende virksomhed, som står foran et gennembrud på det meget interessante marked for home automation og demand response systemer inden for energi- og telesektoren. Jeg har mødt teamet bag Develco Products, som virker meget kompetent og topmotiveret for at skabe resultater for kunderne", udtaler han.

Sammen med salgsdirektør Poul Møller Eriksen udgør Karsten Ries og Henning Mærkedahl den samlede topledelse i virksomheden. Develco Products fortsætter sin nuværende overordnede kurs og forbereder i øjeblikket lancering af en række nye produkter i krydsfeltet mellem energioptimering, bygningsautomatisering og overvågning.

"Med ansættelsen af Karsten Ries har vi formået at hente en af teknologisektorens mest erfarne ledere til vor virksomhed. Vi er blevet "ramt af succes", og det er derfor nødvendigt at styrke kvalitetsstyring og logistik, hvilket Henning Mærkedahl fremtidigt vil fokusere på. Med denne team-konstellation har vi skabt en platform for selskabet, så vi er klar til at accelerere vor vækst yderligere i de kommende år," udtaler bestyrelsesformand Freddy Engel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218