23948sdkhjf

Dobbelt dansk aftryk på EWEA Offshore 2015

Når EWEA Offshore 2015 om fjorten dage slår dørene op, er det med et markant dansk aftryk i mere end en forstand.
Det er ti år siden, at konferencen og udstillingen for havvind EWEA Offshore sidst fandt sted i København. Det var i 2005, hvor Vindmølleindustrien lancerede eventet for at samle industrien. I 2015-udgaven af eventet er man ikke bare tilbage på dansk grund – man kan også bryste sig af, at en fjerdedel af udstillerne er danske - med mere end halvdelen samlet på den danske pavillon.

- Med EWEA Offshore har vi muligheden for at fremvise de unikke danske offshore vind kompetencer, kompetencer der er globalt førende, og som hele tiden viser, hvilken vej teknologiudviklingen bevæger sig. Op mod 100 danske virksomheder vil udstille i Bella Center, og vi forventer 8.000 besøgende. Det er en unik mulighed for at vise sig frem for alle danske aktører, lyder det fra Vindmølleindustriens direktør Jan Hylleberg.

Af de danske udstillere er 56 samlet på den 740 kvadratmeter store danske pavillon – og hele værdikæden er repræsenteret.

- Sammen med EWEA håber vi at få sat fokus på, at vi som industri står sammen om at vise, at havvind er Europas bedste grønne løsning, når der i fremtiden skal udbygges stort med grøn energi i mange europæiske lande, lyder det fra Jan Hylleberg.

Udover de godt 100 danske udstillere kan EWEA Offshore 2015 byde på 300 udenlandske udstillere fra mere end 50 forskellige nationer.

Hvad sker der?
EWEA Offshore 2015, der løber af stabelen den 10.-12. marts 2015, byder på andet og mere end bare en udstilling og en konference-del.

- Der offentliggøres først og fremmest en ny rapport om markedet frem mod 2030, ligesom EWEA forventes at offentliggøre sine egne tal, men vi har også oplevet en stor tilslutning til vores sejlture til Middelgrunden og busturene rundt i landet, hvor man kan besøge blandt andre A2SEA, Siemens Wind Power og Dong Energy, fortæller Jan Hylleberg.

Messen arrangeres af den europæiske vindenergibrancheforening (EWEA) med Vindmølleindustrien i Danmark som national partner. På virksomhedssiden er hovedpartnerne Dong Energy, MHI Vestas Offshore Wind og Siemens Wind Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314