23948sdkhjf

Vestas klar til strategisk satsning i USA

En ordre på otte V90-3,0 MW møller syner ikke af meget i Vestas’ regnskaber. Alligevel kan ordren vise sig at være uhyre vigtig for den danske vindmølleproducent.
Hvis installationen af 3 MW-møllerne i Californien bliver en succes, kan det åbne døren for en ordre i gigant-klassen. Køberen af de otte møller, Allco Wind Energi, står nemlig over for at investere i en vindmøllepark på hele 1.500 MW i Californien. Det skriver Børsen.

- Vi var meget glade for, at vi fik ordren fra Allco på levering af de 24 MW til Allcos projekt i Californien. Med det her projekt vil vi ligesom alle andre lægge os ekstra i seletøjet for at sikre, at det bliver en succes, og håber på, det kan danne baggrund for yderligere ordrer fra Allco, udtaler Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas ifølge Børsen til nyhedsbureauet Direkt.

Topchefen i Allco Wind Energi, Steen Stavnsbo, bekræfter, at Vestas er med i feltet af mulige leverandører til projektet, men understreger samtidig, at det er sandsynligt, at der vil blive tale om to leverandører, hvor den anden fx kunne blive GE Wind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172