23948sdkhjf

AB Jensen Maskinfabrik fornyr maskinparken

Virksomhedens to vandskærere er blevet erstattet med nye og mere moderne modeller.
Den sønderjyske underleverandør AB Jensen Maskinfabrik har beskæftiget sig med vandskæring de sidste 20 år. De sidste 13 år har man sværget til maskiner fra Waterjet, og det er da også to nye Waterjet, der afløser de to ældre vandskærere hos Vojens-virksomheden.

- Arealmæssigt er det samme størrelse, men den store fordel ved de nye maskiner er, at der er automatisk positionering mellem de forskellige hoveder, og de kan tænde og slukke gennem cnc-styringen. Den øgede kontrol af hele skæreprocessen giver mulighed for at optimere skærekvalitet og effektivitet med øget mulighed for at arbejde i flere timer. I mange tilfælde uden at der behøver være en mand ved maskinen, forklarer André Brandi Jensen fra AB Jensen Maskinfabrik.

Skærer fire ens emner ad gangen
De to vandskærere har hver et skærebord på 3x4 meter og er udstyret med fire skærehoveder.

- Det betyder, at vi kan optimere skæreprocessen med mulighed for skæring af fire ens emner ad gangen ved hjælp af den nyeste programmeringssoftware. Det giver samlet en bedre og billigere skæring, som kan komme vores kunder til gode, siger André Brandi Jensen.

- Vi har også investeret i en 5kw fiberlaser for ikke længe siden, og den spiller godt sammen med vandskærerne og de eksisterende 6kw CO2 lasere. Vi har laserne til de tyndere plader, og når der er tale om tykkere plader, eller materiale som ikke er velegnet til laserskæring, så bruger vi vandskæring, fortsætter han.

AB Jensen Maskinfabrik har desuden investeret i en håndholdt omstemplingsmaskine og en Costa afgrater for at imødekomme ønsker fra industrien.

Overskud på bundlinjen
Vojens-virksomheden har netop lagt sidste hånd på regnskaberne for 2013/2014, og de giver grund til optimisme hos André Brandi Jensen.

- 2013/2014 gik fint for os. Man kan altid ønske sig et større overskud, men vi endte på et lille plus, og vi kan se på vores konkurrenter, at de ligger på samme niveau. Jeg tror, det er en konsekvens af, at kunderne er meget bevidste om, hvad tingene skal koste, siger han.

- Lige nu går det også fint for os. Vi kan mærke, at der er arbejde rundt omkring, men vi skal også kæmpe for det. Det er nok vilkårene rundt om i verden lige nu. Vi lever af at levere kvalitet til tiden, og vi skal fortsat sikre, at vores samlede ydelser giver kunderne størst mulig værdi i forhold til prisen, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141